Problemer med innlogging på Min Side?

Har du riktig brukernavn og passord, men fortsatt problemer med å logge inn på Min Side?


For at Min Side skal fungere optimalt må du bruke den nyerste versjon av Internet Explorer, og tillate bruk av informasjonskapsler på din datamaskin. Internet Explorer er programmet som pcen din bruker til å lese internet.

 Den nyeste versjonen heter 10 (pr 25/9-2013). Åpne Internet Explorer, og trykk på det lille tannhjulet øverst i høyre hjørnet. Deretter kommer det opp en meny, og du velger "Om Internet Explorer". Da kommer det opp et nytt bilde som forteller deg hvilken versjon du bruker.

Hvis du har en eldre versjon må du oppdatere programmet. Hvis du har den nyeste versjonen, må du endre slik at du tillater bruk av informasjonskapsler. Det er også en fordel å slette informasjonskapslene du har liggende før du prøver å logge inn på nytt.

 

Her kan du oppdatere til nyeste versjon av Internet  Explorer. Vi anbefaler at du fjerner haken for at du ønsker standardinnstillinger for Bing og MSN før du laster ned.

Her finner du en oppskrift på hvordan du tillater informasjonskapsler. Etter at du har endret innstillingen til å tillate alle informasjonskapsler bør du slette informasjonskapslene som allerede ligger på maskinen din, oppskriften på dette finner du på samme side.

 

Aktivitetskalender

Sesongens aktuelle
Tid for birøkterkurs