Sertifiseringskurs

Sted: Tranevågen Ungdomsskule

Sotra Birøktarlag avholder også sertifiseringskurs i 2019, og datoene er satt til 23-24 februar, og 2-3 mars. Kurset varer fra 11-15 alle kursdager og eksamen siste dag fra klokken 15-16.
Kurset avholdes på Tranevågen Ungdomsskule på Ågotnes.

Kursholder er Sissel Goodgame, som er meget kunnskapsrik på området og har holdt kurset flere ganger tidligere. Hun reiser fra Finnmark for å holde kurset og det blir kun avholdt 1 kurs i 2019.

Påmelding skjer via dette skjemaet:

https://goo.gl/forms/a46oAaGER6EJPtyu2

Utdrag fra norbi.no:

Kompetansekurs om bier er et kurs i bisykdommer og forebyggende helsearbeid. Ved å gjennomgå og bestå dette kurset kan birøkteren selv sertifisere sine egne bier, dvs at man selv kontrollerer biene for sykdommer før man skal flytte eller selge bifolkene.

Kompetansekurs om bier arrangeres i lokallagene med en felles samling på fylkesnivå hvor en representant fra Norges Birøkterlag holder et foredrag. For å kunne ta eksamen må man både ha deltatt i en studiering som beskrevet samt ha vært å hørt på sertifiseringsforedraget.

Informasjon om foredraget i regi av Norges Birøkterlag kommer ut på mail så snart vi mottar det, du kan delta på foredraget før eller etter sertifiseringskurset, men begge 2 må taes før du blir godkjent sertifisert.

Ta kontakt på mail hvis du lurer på noe!

Start tid:   23.02.2019
Slutt tid:   03.03.2019

Tilbake