Har du husket å melde deg på?

Har du husket å melde deg på salgskurs? Vi har fortsatt ledige plasser på salgskurset på Mære landbruksskole i Trøndelag.

Slik oppnår du bedre salg!
Dette er et skreddersydd kurs for små bedrifter som selger varer og tjenester. Og som ønsker å bli bedre på salg og service! Salgstreninga tar opp åpning av salgssamtalen, behovsanalyse, innsalgsfasen, innvendinger og kjøpesignal. Hva gjør du hvis en kunde er positiv til en konkurrent? Hvordan avslutte salget? Og når kunden vil ”tenke på det”, hva sier du for å få tillit og en avgjørelse?

 
Maksimalisert ditt utbytte av messedeltagelsen!
Å delta på en messe kan være en gullkantet investering - eller en formidabel sløsing med ressurser. Dersom forberedelser, gjennomføring og oppfølging gjøres på riktig måte er man imidlertid garantert maksimalt utbytte.
Du vil etter kurset være i stand til å jobbe mer systematisk og målrettet i forbindelse med messedeltakelser, det være seg i forbindelse med forarbeid, gjennomføring og etterarbeid. Du vil oppleve et bedre resultat ved at du har lært å fokusere på kundens ønsker og behov, og ved å bli bevisst ditt eget tidsforbruk på den enkelte kunde.
 
Kurset ledes av Hans Egil Gjerde i Peliargo. Hans Egil har utdannelse innen markedsføring, reiseliv og internasjonalisering. Han har variert praksis fra salg og markedsføring og har i en årrekke utviklet og ulike gjennomført kurs og opplæringsprogram. Les mer om Hans Egil Gjerde og Peliargo på www.peliargo.com.

 

Mære Landbruksskole lørdag 6. februar kl. 11.30-18.30 og søndag 7. februar kl. 09.00-16.00.
Kurs med lunsj og kaffepauser begge dager: kr 1600,-
Overnatting med middag lørdag og frokost søndag i enkeltrom: kr 800,-, i dobbeltrom: kr 650,- pr person.
 
Ta kontakt med Norges Birøkterlags sekretariat for påmelding.

Aktivitetskalender

Sesongens aktuelle
Tid for birøkterkurs