Samarbeidspartner til prosjektet Digital Lærebok søkes

Norges Birøkterlag har fått kr 60.000 i økonomisk støtte til prosjektet Digital Lærebok. I den forbindelse søker vi en samarbeidspartner til å starte opp prosjektet. Har du interesse for kunnskapsformidling? Har du god kjennskap til relevante dataverktøy? Mer informasjon om prosjektet finner du under les mer.

Digital lærebok er et prosjekt hvor vi ønsker å gjøre kunnskapen som finnes ute blant birøktere mer tilgjengelig. Ved å opprette et system hvor man enkelt kan dele kunnskapen man har vil birøkterne sammen kunne skrive en hel lærebok.
 
Norges Birøkterlag søker en person som kan hjelpe oss å velge et enkelt og brukervennlig system (plattform) for den Digitale Læreboken, sette opp systemet og komme i gang med driften.
Se vedlagt prosjektsøknad I for mer informasjon.
 
Prosjektet vil gjennomføres i samarbeid med studieforbundet natur og miljø.
 
Hvis dette er av interesse for deg send oss en søknad. Skriv noen ord om hvilke erfaringer du har og hvordan du ønsker å forme dette prosjektet.
Søknaden sendes til eli@norbi.no innen 28. februar.
Har du spørsmål angående prosjektet ta kontakt med organisasjonskonsulent Eli Åsen på telefon 63 94 20 84 eller daglig leder Trond Gjessing på telefon 63 94 20 85.

I søknaden til studieforbundet natur og miljø ble det søkt om et tilskudd på kr 150 000, det tildelte beløpet er på kr 60 000. Prosjektet vil derfor bli noe endret i forhold til i søknaden.

Aktivitetskalender

Sesongens aktuelle
Tid for birøkterkurs