Spørreundersøkelse om bitap

Årets spørreundersøkelse om bitap ligger nå elektronisk på "Min side". Vi oppfordrer birøkterne til å besvare spørreundersøkelsen og oppgi situasjonen i sin birøkt så nært oppp til 1. mai som mulig.

For Norges Birøkterlag er det viktig at så mange som mulig besvarer spørreundersøkelsen slik at vi får data som er representative. Spørreskjemaet er internasjonalt og blir brukt i de fleste land i Europa, men også i flere land i Nord- og Sør Amerika, Asia og Afrika. Vi håper at du vil være med på å gi oss mer informasjon om bitapene i Norge. Spørreundersøkelsen vil være tilgjengelig fram til 31. mai

Knappen "Min side" finner du opp til høyre på denne siden. Logg deg på med medlemsnummer og passord for å besvare spørreundersøkelsen om bitap. Medlemsnummeret finner du på baksiden av Birøkteren. Har du glemt passord kan du benytte deg av "Glemt passord, klikk her"-funksjonen litt lenger ned på siden. Skriv inn e-postadressen din og trykk på send, og du vil motta passordet på e-post (dette gjelder kun de som har registrert e-postadressen sin tidligere). Du kan også kontakte Norges Birøkterlags sekretariat for å få passordet.

Har du problemer med å logge deg inn? Hjemmesiden fungerer best med nyeste versjon av Internet Explorer som nettleser. Nettleseren må tillatte cookies (informasjonskapsler). Hvis du er i tvil om hvordan du endrer cookiesinnstillingene les mer her.

Aktivitetskalender

Sesongens aktuelle
Tid for birøkterkurs