Ny versjon av Min Side

Vi lanserer en ny versjon av Min Side. Min Side blir nå enklere å bruke, og gir deg mer informasjon.
Vi håper oppgraderingen vil gjøre din brukeropplevelse bedre.
Siden fungerer best i nyeste versjon av Internet Explorer, eventuelt Mozilla Firefox. Du må tillate bruk av cookies. Opplever du problemer anbefaler vi at du sletter cookies og prøver på nytt.

På nye Min Side vil du finne oversikt over tillitsvalgte i laget ditt. Du vil også se oversikt over familiemedlemmer som er knyttet til ditt medlemskap. Ønsker du å melde inn nye familiemedlemmer så gjør du dette på Min Side.
 
Du vil fortsatt finne funksjoner for endring av passord, søknadsskjema for sukkeravgift, referat fra styremøter og årsmøter i Norges Birøkterlag, oversikt over dine egne fakturaer osv., slik som før.
 
Brukernavn og passord
Brukernavn og passord til Min Side finner du på fakturaen for medlemskap. Den har du fått tilsendt sammen med dette bladet. Første gang du logger inn ber vi deg fylle inn litt grunnleggende informasjon. Kjønn og alder er for å gi organisasjonen bedre statistikk over medlemsmassen. E-post og mobil er for at vi skal ha oppdatert kontaktinformasjon til deg. Når du registrerer e-postadressen din kan du senere benytte glemt passord-funksjonen. 
 
 
For tillitsvalgte
For de tillitsvalgte vil det bli større forandringer. Nye min side inkluderer din rolle som medlem og eventuelle roller i fylkeslag eller lokallag. Rollen du bruker er angitt på siden, og for de som både er tillitsvalgt i fylkes- og lokallag må man velge hvilket lag man vil vise.
 
Nytt for tillitsvalgte er at de kan sende e-post til medlemmene rett fra medlemsregisteret. Du kan selv velge hvem du vil sende til. Systemet viser deg også hvem som ikke har registrert e-postadresse.
Nye min side viser i tillegg oversikt over innmeldte og utmeldte medlemmer. Du stiller selv inn på periode og velger innmeldt eller utmeldt.
 
Min Side for tillitsvalgte er i stor grad lik for fylkeslag og lokallag, med unntak av lokallagenes funksjon for behandling av sukkeravgiftsøknader.
 
 
Vi håper oppgraderingen vil gjøre din brukeropplevelse bedre.

Aktivitetskalender

Sesongens aktuelle
Tid for birøkterkurs