Får du lokallagsbrev ?

Om du er helt ny eller ennå føler at du er fersk lokallagsleder eller lokallagstillitsvalgt vil vi for det første ønske deg hjertelig velkommen, og takke for at du stiller opp. For å drifte en så stor organisasjon vi nå har blitt trenger vi også mange frivillige tillitsvalgte. Så håper vi også at du vil ha mye igjen selv også for å ta på deg dette ansvaret. Til hjelp sender vi ut faste lokallagsbrev til de tillitsvalgte gjennom året.

Årets første finner du her

For at du skal få all informasjon som blir sendt gjennom året fra Norges Birøkterlag på Epost må du først sjekke at du og resten av lokallagsstyret står med riktige opplysninger under «Min side for tillitsvalgte». Gå inn som ordinært på «Min side». Er du ny må forrige leder eller en annen i styret registrere deg som tillitsvalgt. Når det er gjort kan du gjøre endringer på lagsinformasjonen under «Min side for tillitsvalgte». Sjekk først at «Kontaktinformasjonen» for laget er korrekt. Vi anbefaler at dere oppgir Epost, mobilnummer på hovedkontaktperson (lokallagsleder) og hjemmesideadresse om dere har det for laget. Endringer gjøres ved å klikke på feltet, skrive inn ny tekst og trykk «Lagre» nederst på siden. Det er denne informasjonen som da også er synlig på vår hjemmeside når et interessert medlem går inn på kartet og leter seg fram til ditt lokallag. Det er derfor meget viktig at denne informasjonen er riktig.

På «Min side for tillitsvalgte» kan du også ta ut statistikk, videre gjøre nyinnmeldinger,  oppdateringer i medlem- og lagsinformasjon. Under fanen «Veiledning for Min Side» finner du mer informasjon om hvordan du gjør dette.

Aktivitetskalender

Sesongens aktuelle
Tid for birøkterkurs